Våra villkor

Läs igenom våra villkor och vår Integritetspolicy innan du lägger din order. När du lagt din order har du accepterat våra villkor. Du måste vara över 18 år för att handla hos oss. Har du fler frågor kontakta oss på info@loveforever.se

Handlar du från Norge? Inga andra avgifter förutom varupris och frakt (som debiteras innan du checkar ut. Love Forever är VOEC-registrerade, vilket innebär att vi debiterar norska kunder norsk moms (ingår alltså i priset du ser här i vår webshop) och vi betalar in norsk moms varje kvartal till norska staten. VOEC, innebär också att vi sänder alla ordrar under 3000kr tullfritt till Norge. Så det tillkommer inga andra avgifter än det du betalar här i vår webshop.

Alla priser är inklusive 25% moms. ut. 

Alla våra leveranser sker med DHL (Sverige) UPS (Norge). När din vara finns på service point får du ett sms om var du ska hämta ut det. Ungefärliga leveranstider för Sverige är 3-6 arbetsdagar, förutsatt att varan finns på lager. Är det leveranstid står det vid produkten i webshopen. Under semestertider kan det vara lite längre. 

Fraktkostnad  79kr Sverige, 200kr Norge. 

På www.loveforever.se kan du välja följande betalningssätt: 

Klarna:

Faktura: Handla nu – betala 14 dagar efter leveransdag!

För att handla mot faktura behöver vi ditt personnummer. En kreditupplysning görs online på några sekunder och du får besked direkt om köpet går att genomföra mot faktura.

Kort: du kan även handla med kort via Klarna.

Här är Klarnas köpvillkor:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/42209/sv_se/user

Alla frågor rörande betalning och kontot, vänligen kontakta Klarna direkt på tel 08-120 120 00.

 

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning.

 

Swish

Betala enkelt med Swish.

 

 

Du kan returnera din vara inom 14 dagar från det att vi skickat din order.
Det är EJ returrätt på varor som du betalat mindre än 350SEK för, ej eller returrätt på accessoarer, smycken, glasögon osv. Skulle du returnera dessa ändå tar vi ut 250kr i returfraktsavgift, returnerar du flera saker som är sålda på outlet/REA/pris under 350kr så tar vi dessutom ut 100kr per sak i returfrakt. 
Det är heller ej returrätt när du handlar från vår live shopping, då lägger vi ner så mycket på att visa hur kläderna sitter på, byte är ok. Ej heller returrätt när vi har REA, på mer än 29%, byte mot avgift är ok. 
Skulle du ändå returnera av det du köpt på vår live-shopping tar vi 200kr i returraktsavgift, per plagg. Ej heller returrätt/bytesrätt när du handlar i vår kategori Fynda.

Returnerar du den försent förbehåller vi oss rätten att debitera 400kr för sen retur. Löser du ej ut ditt paket debiterar vi dig 400kr.
Varan måste returneras i ursprungsskick med alla etiketter kvar och med originalförpackning. Plaggen får ej lukta parfym eller ha makeupfläckar.

I ditt paket ligger en följesedel, längst ner på den står info hur du returnerar.

Vill du göra retur eller byte, följer du instruktionen längst ner på följesedeln som låg med i ditt paket. Du lämnar in returen på servicepoint, samma ställe där du hämtade ut ditt paket. Vi åker inte och löser ut din retur om du väljer att skicka på annat sätt. När vi fått din retur krediterar vi din faktura från Klarna alt swishar tillbaka dina pengar.

Sverige: Kostnad för retur är 100kr för ett varuvärde upp till 1500kr, för varuvärde 1500kr-2500kr är returfrakt 200kr, för varuvärde över 2500kr är returfrakten 300kr, för varuvärde över 3000kr är returfrakten 600kr. Norge: Kostnad för retur är 200kr för ett varuvärde upp till 1500kr, för varuvärde 1500kr-2500kr är returfrakt 350kr, för varuvärde över 2500kr är returfrakten 400kr, för varuvärde över 3000kr är returfrakten 700kr. Har du valt hämta i butik, lämnar tillbaka där tar vi en avgift på 50kr för packmateriial, arbetstid och reservering av varan. 
Returavgift debiteras oavsett om du själv väljer att stå för returkostnaden. Vi har mycket kostnader oavsett för returer. Vi står tyvärr inte för fria byten, det är för dyra transportkostnader nu. Maila info@loveforever.se så hjälper kundtjänst dig. 

Det är EJ returrätt på varor vars värde understiger 350SEK. På vissa kampanjer är det ej returrätt, men det framgår av nyhetsmail/facebook/instagram.
Byte är ok mot avgift 100kr. Skulle du returnera dessa ändå tar vi ut 200kr i returfraktsavgift. 

Du kan INTE byta din weborder i vår butik i Åkersberga (gäller även du valt att hämta din order i butiken), har du bytesrätt, får du istället köpa något nytt i butiken och vi krediterar din weborder minus returkostnad nästa arbetsdag. 

Handlar du från Norge, är returfrakten från 200SEK, maila info@loveforever.se för att få info om hur du ska gå tillväga för retur/byte.  Handlar du från Danmark är returavgiften 200SEK. Bränslepriser har gått upp och fraktkostnader är vansinnigt dyra i dess dagar.