Villkor
Läs igenom våra villkor och vår Integritetspolicy innan du lägger din order. När du lagt din order har du accepterat våra villkor. Du måste vara över 18 år för att handla hos oss. Har du fler frågor kontakta oss på info@loveforever.se
Priser

Alla priser är inklusive 25% moms. För Norge, ingår ej tull och moms utan det betalar du till ombudet när du hämtar ut paketet. Du får en ungefärlig beräkning av tull och moms vid checkout. 

Leverans och leveranstid

Alla våra leveranser sker med DHL, Posten eller Schenker. När din vara finns på service point får du ett sms om var du ska hämta ut det. Ungefärliga leveranstider för Sverige är 3-6 arbetsdagar, förutsatt att varan finns på lager. Är det leveranstid står det vid produkten i webshopen. Under semestertider kan det vara lite längre. Till Finland och Danmark tar det 3-10  arbetsdagar. Till övriga EU, Norge och Island tar det  6-15 arbetsdagar. Till länder utanför EU tar det oftast mellan 7-20 arbetsdagar beroende på hur lång tid förtullningen tar.

Fraktkostnad

Sverige 69kr, returkostnad 80kr för varuvärde upp till 1500kr, över 1500kr är returavgiften 130kr. Övriga länder 190kr, returfrakt och administrationskostnad 250kr. Om du handlar från Norge, så ingår ej tull och moms i priset. Du betalar tull och moms när du hämtar ut ditt paket alt får du en faktura senare.  Observera att tull och moms kan tillkomma till länder utanför EU. Ett outlöst paket debiteras med 300kr/30eEUR.

Betalning
www.loveforever.se kan du välja följande betalningssätt: 

Klarna (Sverige, Norge och Finland):

Faktura: Handla nu – betala 14 dagar efter leveransdag!

För att handla mot faktura behöver vi ditt personnummer. En kreditupplysning görs online på några sekunder och du får besked direkt om köpet går att genomföra mot faktura.

Kort: du kan även handla med kort via Klarna.

Här är Klarnas köpvillkor:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/42209/sv_se/user

Alla frågor rörande betalning och kontot, vänligen kontakta Klarna direkt på tel 08-120 120 00.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning.

Information om pantsättning

 

Swish

Betala enkelt med Swish.

 

Paypal

Betala snabbare och säkrare genom att använda PayPal. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. För mera information gå till www.paypal.se

Retur- och ångerrätt

Du kan returnera din vara inom 14 dagar från det att du mottagit ditt paket eller blivit aviserad att ditt paket finns att hämta ut på servicepoint, länk till Konsumentverkets ångerblankett www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/angerblankett-2015-konsumentverket.pdf . Det är EJ returrätt på  varor vars värde understiger 350SEK. Returnerar du den försent förbehåller vi oss rätten att debitera 300kr för sen retur. Varan måste returneras i ursprungsskick med alla etiketter kvar och med originalförpackning. Plaggen får ej lukta parfym eller ha makeupfläckar. Sverige: I ditt paket ligger det en returlapp som du fyller i. Ditt returadresskort mailas till dig när vi skickar din order. Mailet kommer från: noreply.posten@pacsoftonline.se. I mailet finns en länk till din returfraktsedel. Skriv ut den och tejpa på din retur. Vänligen emballera och förslut noga. Du lämnar in returen på servicepoint, samma ställe där du hämtade ut ditt paket.  När vi fått din retur krediterar vi din faktura från Klarna alt sätter tillbaks pengar på ditt Paypal-konto eller swishar. Kostnad för retur är 80kr för ett varuvärde upp till 1500kr, för varuvärde över 1500kr är returfrakt 130kr. Norge: På returlappen som låg med i ditt paket står det hur du ska göra med din retur. Vår kostnad för administration och returfrakt är 250kr och det sköts via Klarna/Paypal beroende på hur du valt att betala din order. Vi betalar ej tillbaks tull och moms som du själv fått betala. Det får du kräva tillbaks av norska tullverket.  Det är EJ reutrrätt/ångerrätt på varor vars värde understiger 350SEK oavsett från vilket land du handlar! Danmark: kostnad för retur är 150DKK. Finland: kostnad för returfrakt och administration är 25EUR. Ett outlöst paket debiteras med 30EUR.


HAPPY LOVE FOREVER SHOPPING!

Vill du ha senaste nyheterna från Love Forever först? Fyll i din epostadress nedan.

Klart! Nu kommer du att få våra nyhetsbrev!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Info

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "OK" nedan så samtycker du till detta.

Stäng